Magazín
Ako má byť

Začítajte sa do príbehov kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Vydanie mesiaca: Na poctivosť treba odvahu
naHlIadnite do naŠej Kuchyne. Nemáme dôvod niečo skrývať.

Na poctivosť treba odvahu, a preto sme sa rozhodli najnovšie vydanie magazínu Ako má byť venovať ľuďom a príbehom, ktorí majú jedno aj druhé. 

Zároveň sa v tomto vydaní pred vami úplne otvoríme a dovolíme vám nahliadnuť do našej kuchyne, aby ste vedeli, čo si od nás kupujete.

VIAC INFO
Bez GMO, chémie či utrpenia zvierat: Ako funguje farmárčenie v Krava&Company?

Bez GMO, chémie či utrpenia zvierat: Ako funguje farmárčenie v Krava&Company?

Reportáž o tradičnom včelárení: Med kedysi vytláčali holými rukami a choroby včiel nepoznali

Reportáž o tradičnom včelárení: Med kedysi vytláčali holými rukami a choroby včiel nepoznali

Odborníčka na permakultúru: Kým sa spamätáme, možno už budeme obklopení púšťou

Odborníčka na permakultúru: Kým sa spamätáme, možno už budeme obklopení púšťou

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá