Magazín Ako má byť vám každý mesiac prináša príbehy kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.
V obsahu vás zoberieme do zákulisia výroby poctivých potravín a predstavíme vám inšpiratívnych ľudí, ktorých prístup k práci či podnikaniu ladí s našou filozofiou v Krava&Company. Je presne taký, aký má byť.
Prečítať si môžete tiež zaujímavosti o udržateľnej produkcii potravín a skúsení šéfkuchári sa s vami podelia o svoje vedomosti a inšpirácie na gurmánske zážitky.
V neposlednom rade vám priblížime aj šťavnaté miesta, ktoré rozhodne stoja za to, aby ste ich podporili vašou návštevou.
Pýtate sa, prečo sme sa práve my rozhodli tvoriť vlastný magazín? Pretože nám úprimne záleží na tom, aby kvalita potravín, ich výroby, spracovania a prípravy v našej krajine napredovala. Aby sme viac premýšľali o tom, čo jeme, ale tiež o tom, aký to má dopad na naše zdravie i prírodu.
To sa však nestane, kým o týchto témach nerozpútame verejnú diskusiu. Kým nepoukážeme na nekalé praktiky v našom odvetví a, naopak, nevyzdvihneme poctivú prácu tých, ktorí sa vydali síce náročnejšou, no o to zmysluplnejšou cestou kvality a férovosti. V tom vidíme zmysel a práve preto teraz čítate tieto riadky. Ďakujeme.
Viete o zaujímavom príbehu kvality z oblasti farmárčenia či gastronómie, o ktorom by mali ľudia vedieť? Budeme radi za každý váš tip.
Otvorení sme tiež zmysluplným mediálnym spoluprácam. Kontaktovať nás môžete cez jednoduchý formulár.
Ak v texte objavíte chybu alebo nezrovnalosť, prosím, obráťte sa priamo na našu redakciu.