Magazín
Ako má byť

Začítajte sa do príbehov kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.

V Británii sme denne spracovali 5-tisíc kusov dobytka. Naučilo ma to tvrdej práci, hovorí mäsiar Veliký

V Británii sme denne spracovali 5-tisíc kusov dobytka. Naučilo ma to tvrdej práci, hovorí mäsiar Veliký

Spoznajte teľacie Baby Búúú: Mäsko určené rodičom, ktorí chcú deťom dopriať len to najlepšie

Spoznajte teľacie Baby Búúú: Mäsko určené rodičom, ktorí chcú deťom dopriať len to najlepšie

Vydanie mesiaca: Na poctivosť treba odvahu
naHlIadnite do naŠej Kuchyne. Nemáme dôvod niečo skrývať.

Na poctivosť treba odvahu, a preto sme sa rozhodli najnovšie vydanie magazínu Ako má byť venovať ľuďom a príbehom, ktorí majú jedno aj druhé. 

Zároveň sa v tomto vydaní pred vami úplne otvoríme a dovolíme vám nahliadnuť do našej kuchyne, aby ste vedeli, čo si od nás kupujete.

VIAC INFO
Ako naučiť deti viac o zvieratách a ich chove? Urobte si výlet na niektoré z týchto úžasných miest

Ako naučiť deti viac o zvieratách a ich chove? Urobte si výlet na niektoré z týchto úžasných miest

Odborníčka o stravovaní detí: Hovädzina je jedným z najlepších zdrojov železa, dieťa môže jesť mäso aj šesťkrát za týždeň

Odborníčka o stravovaní detí: Hovädzina je jedným z najlepších zdrojov železa, dieťa môže jesť mäso aj šesťkrát za týždeň

Deti nakreslili, ako si predstavujú ideálny obed. Ich výtvory vás dostanú

Deti nakreslili, ako si predstavujú ideálny obed. Ich výtvory vás dostanú

Zabudlo sa gazdovať? Záujem mladých ľudí o farmárčenie je nízky, tvrdí majiteľ farmy na východe Slovenska

Zabudlo sa gazdovať? Záujem mladých ľudí o farmárčenie je nízky, tvrdí majiteľ farmy na východe Slovenska

Je obľúbenou prísadou šéfkuchárov. Prezradíme vám, ako vzniká poctivý demi glace

Je obľúbenou prísadou šéfkuchárov. Prezradíme vám, ako vzniká poctivý demi glace